Lluerna és un estudi on pretenem que puguis entrar amb les mans a les butxaques i sortir amb un projecte audiovisual o musical acabat. Hem aconseguit aglutinar i coordinar en un sol espai un estudi de gravació de música, un de màstering, una sala d'edició de vídeo, un plató, un magatzem d'equip, un magatzem d'atrezzo/vestuari i una oficina per gestinar-ho tot.
D'aquesta manera els nostres clients, socis i col.laboradors poden aconseguir resultats grans amb petits pressupostos.

Història del projecte

Crear un estudi com Lluerna era un objectiu il.lusionant perseguit durant molts anys. És la conseqüència natural de la convivència i confluència de diversos professionals creatius que des de feia 10 anys combinaven els seus projectes artístics personals amb l'ofici ofert a tercers. Lluerna, gràcies a la seva combinació de prestacions és un refugi on els projectes petits es poden fer realitat amb grans resultats.

Ja han confiat amb nosaltres:

Artistes: Èric Fuentes, Salvaje Montoya, Rosa-Luxemburg, Mai Mai, Blood Quartet, Murnau B, Mine!, Raydibaum, El Corredor Polonès, Miguel Arraigo, Jah Nattoh, Drissa Dembele, Gàtaca, Gossos, Companyia Electrica Dharma, Macedònia, Buhos, Getrudis, Lax'n'Busto, Amelie, teràpia de Shock...

Productores: Grup editorial Enderrock, BATABAT, Compacto producciones, Astrolabi Films, Bumayé Films, Second News, BCore Disc, Música Global Discogràfica, Promo Arts Music, Reggaeland Music, Thousand gears, Televisió de catalunya, Xarxa de Televisions Locals.

Altres: Nike Iberia, IMC Agencia Literaria, Iniciativa per Catalunya-Verds, Sagrada Família, Acadèmia de la Música Catalana,  Gremi d'Editors de Música de Catalunya, Notes in Cloud, ALT consultores Pedagógicos.